top of page

Önskelistan 2022Det börjar närma sig slutet på året 2021 och jag tar mig friheten att redan nu göra en summering av året som gått och fråga om önskelistan för 2022. 2021 har varit ett ganska skiftande och delvis intensivt år för egen del, och än finns det en del kvar att göra. Om två veckor kommer årets sista artikel att komma ut innan det blir lite jul-ledigt och då jag passar på att ladda batterierna ordentligt inför säsong 2022.


Vad hände under 2021 då? Tittar vi i backspegeln hittar vi en artikel om träna krut med luftpistol och även tester av luftpistolerna feinwerkbau P8x kort och Match Guns MGH1. Men det har också testats krut, strikerfire pistoler, GP100, MG EVO. Det har varit lite djupdykning i form av en djupdykning i 1911ans historia, och lite träningstips för torrträning hemma.


Nu när vi går in i december börjar önskelistorna och hopa sig, så även på denna blogg.


På den egna önske/inköpslistan står

  • Nya skytteglasögon, de befintliga är lite repiga.

  • En ny boresnake till .22lr

  • Formgjutna öronplugg

  • Nya och bättre hörselkåpor

  • En ny pang såklart! Men det finns så många spännande att välja på!

Men vad står på din önskelista? Framförallt, vad står på din önskelista för bloggen? Några saker som önskats för 2021 har jag kunnat leverera på, andra har jag ännu inte lyckats och orsakerna är flera. Bland annat har jag inte i skrivande stund tillräckligt god utrustning nära till hands för ett ammunitionstest t.ex.


Skriv gärna en rad nedanför eller kommentera på facebook vad du skulle vilja se mer av 2022.


För mindre än 20kr per månad blir du en månadsgivare till Pistolskytten. För att kunna fortsätta utveckla, göra fler tester (det kostar att skicka utrustning kors och tvärs över landet) och hålla sidan uppe på nätet behöver sajten stöd. pistolskyttens patreon. Alternativt en engångsdonation via paypal. Ett stort tack till mina stödjare och till dig som läst denna artikel. Hoppas den gav dig nöje!


/


Stefan

312 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

IWA 2024

1 Comment


Gärna en artikel om om ett system som underlättar skytteträning hemma. Tex Strikeman, Mantis..

Like
bottom of page