top of page

Walter Borg 2021 vs 2020Så var det dags igen för lite statistik. Efter mycket trixande fram och tillbaka med diagram fick det helt enkelt bli en tabell. Det känns tydligast även om det ser relativt tråkigt ut.


Disclaimers

  • Endast vapen som sålts 2021 visas och om något sådant gick under klubban 2020 så finns pris för det året presenterat.

  • Siffrorna är presenterade som median och max för 2021 och median för 2020. Det är slutbud, dvs utan de avgifter som tillkommer.

  • Reserverar mig för felskrivningar och modellbeskrivningar. Informationen är tagen så rakt av det går från Auctionet och det som står där, men är manuellt inskrivet.

  • Medveten om att vissa vapenmodeller är något sammanslagna, så som Glock 17 gen 3 och 4, medan andra inte är så som Ruger MK III eller MK IV. När tid och möjlighet finns får jag göra om och göra en mer detaljerad rättvis lista.


Hoppas att det kan bli någon vägledning eller insikt framöver. Jag upplever att priserna är ganska stabila.
För mindre än 20kr per månad blir du en månadsgivare till Pistolskytten. För att kunna fortsätta utveckla, göra fler tester (det kostar att skicka utrustning kors och tvärs över landet) och hålla sidan uppe på nätet behöver sajten stöd. pistolskyttens patreon. Alternativt en engångsdonation via paypal. Ett stort tack till mina stödjare och till dig som läst denna artikel. Hoppas den gav dig nöje!


/


Stefan


Stefan


448 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page