top of page

En utmaning

2020-04-03 (Uppdaterad 15:45)

Som så många andra tänkte jag nog i början att det här Covid-19 stöket inte skulle påverka just mig och min hobby. Nu står det ganska klart för mig att det kommer att vara just så. Inte nog med att de senaste restriktionerna påverkar själva utövandet av mitt skytte, det kommer också påverka möjligheterna för mig att skriva nytt material till denna blogg.


När jag i december började skissa upp en plan för året fanns det en form av grundtanke att se till att det skulle finnas en mängd artiklar att läsa innan vårens och sommarens skytte skulle dra igång. Tanken var att under våren och sommaren ge mig ut och besöka olika tävlingar och prata med skyttar och organisatörer. Jag vet att det finns massor av spännande möten därute och att mängder med skyttar har spännande saker att berätta, många erfarenheter som de kan dela med sig av. Planen har också varit att bevaka ett antal tävlingar och ge lite rapport om hur de gått till. Nu ställs SM och många andra tävlingar och möten in och resandet i Sverige begränsas. Det betyder att jag inte riktigt har förutsättningar att skriva på det vis som var planerat i början av året.


Jag vill att den här sidan ska bibehålla ett innehåll jag kan stå för och känner är relevant åtminstone för mig och kanske någon som är ny i hobbyn. Rent konkret innebär det att en av konsekvenserna av detta är att jag kommer tvingas ändra om lite på utgivningstakten av artiklar och innehåll då jag för närvarande är ensam skribent här. Jag kommer också behöva fundera över vilket innehåll som behöver finnas här på sikt. Det kommer fortfarande skrivas artiklar och min förhoppning är att nuvarande situation i Sverige i en snar framtid förändras till det bättre.

Sidan får allt fler besökare och växer stadigt. Jag är väldigt tacksam och glad för den feedback som nått mig hittills på artiklar och sidan som helhet. Som alltid, har du något som du vet och vill dela med dig av är du varmt välkommet att höra av dig. Skicka ett mail till  pistolskytten.com@gmail.com eller lämna en kommentar via hemsidan!


Ha det bra därute och lycka till med skyttet!


/


Stefan Toivonen

108 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page