top of page

22or 2022

2022-03-17


Det finns många .22 lr pistoler att välja på idag, några har funnits på marknaden länge och andra är mer nya på banan. Det är inte alltid helt enkelt att jämföra de olika vapnen så jag tänkte att en sammanställd lista kunde vara nyttig.


Det är inte så enkelt som att säga att mest gröna bockar är bäst, det hänger mycket på hur du vill använda ditt vapen och hur du är byggd. En pistol som passar en skytt perfekt kan vara direkt obekväm för en annan.


Jag vill direkt säga att jag friskriver mig från eventuella fel, men uppmärksamma mig gärna på dem. Maila stefan@pistolskytten.comVarför är X med men inte Y?


Jag har endast tagit med vapen som säljs som nya, det finns dock ett antal väldigt bra äldre vapen att finna, men de fick inte vara med.


Viss godtycklighet finns i listan. Det finns exempelvis inte RF modeller fullt utskrivna för t.ex. Match Guns, medan Walther SSP får vara med trots att den kommer fasas ut till förmån för GSP500. Jag var tvungen att dra linjen någonstans och nu fick den bli som den blir. Saknar du ett vapen, hör gärna av dig!


Jag har valt ut detaljer som jag tror kan vara relevant att se i en lista, men jag kan enkelt bygga ut eller ta bort. Är det något du efterfrågar i listan, återigen, hör av dig. stefan@pistolskytten.com


För mindre än 20kr per månad blir du en månadsgivare till Pistolskytten. För att kunna fortsätta utveckla, göra fler tester (det kostar att skicka utrustning kors och tvärs över landet) och hålla sidan uppe på nätet behöver sajten stöd. pistolskyttens patreon. Alternativt en engångsdonation via paypal. Ett stort tack till mina stödjare och till dig som läst denna artikel. Hoppas den gav dig nöje!


/


Stefan936 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page