top of page

Vårauktion Walter Borg

2022-05-23Så var det dags igen för en liten sammanställning av auktionen och få en liten bild av priserna. I vanlig ordning är detta utan alla extra avgifter, så lägg på 25% samt 80kr. Lägg därtill frakt mm. Det är medianpriset, så det kan finnas högre och lägre priser för vissa objekt. Ber i förhand ursäkt för dålig upplösning på bilden nedan, prova gärna PDF istället. Reserverar mig för felskrivningar osv.


Dokumentet blir ganska stort och lite småstökigt, men dessvärre är det mycket resor just nu vilket gjort det svårt att sammanställa på ett snyggt vis. Får fundera på man bäst kan presentera årets total.


Kommentar till årets priser

Överlag upplever jag att medianpriserna varit relativt stabila, med vissa undantag. Några av de outliers som finns kan förklaras med att endast ett vapen gått av den modellen, utrustning som tillhörde etc. Tycker inte att jag kan se en generell prisstegring. Vad jag däremot upplever är att det var relativt få objekt som gick under klubban jämfört med tidigare år.

202122
.pdf
Ladda ner PDF • 394KB

Tack för att du läst denna artikel! Hoppas att den gav dig nöje! Vill du också stödja sidan så att jag kan fortsätta skriva artiklar som du kan läsa? Jag använder patreon, läs mer här: pistolskyttens patreon.


Stefan


462 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

IWA 2024

Comments


bottom of page