top of page

Kval till SM 2021 och inställt SM milsnabb

2020-06-19

Pistolskytteförbundet har precis meddelat vilka krav som ställs för att kvala till riksmästarklass och därmed SM 2021.


Ändringar i bestämmelserna för kvalificering till Riksmästarklass 2021 och till SM 2021 i fält- och precisionsskjutning samt i militär snabbmatch: Den som 2020 är kvalificerad till Riksmästarklass, eller till SM i klass Dam eller VetY, är kvalificerad även 2021.


För den som kvalificerar sig till Riksmästarklass i precisions- och fältskjutning under 2020 gäller att ha uppnått resultat lika med fordringarna för en standardmedalj i silver eller två i brons, i övrigt enligt reglerna i D/F 2.7.


Detta är ju glädjande för alla oss som har funderat över hur det blir nästa år då antalet tävlingar dramatiskt har minskat och förutsättningarna för att kvala därmed minst sagt blivit väldigt utmanande.


Vad som också framkommit är att vi tyvärr inte får något SM i milsnabb i år. Det såg ljust ett tag, men förutsättningarna verkar saknas, liksom för PPC. I sammanhanget ska vi nog lyfta fram att det har bjudits in till rikstävling hemortens för milsnabb i höst, vilket är mycket glädjande. Förbryllande nog är denna rad struken på pistolskytteförbundets hemsida.


221 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

IWA 2024

Comments


bottom of page