top of page

Ett år med pistolskytten - vad händer 2021?

Uppdaterat: 30 aug. 2022

God Jul på er alla kära läsare! Men detta är mer än en julhälsning. Det är även ett stort tack och en framtidsblick. Läs vidare!


Ett stort tack!

Jag vill inledningsvis tacka dig som läsare och speciellt dig som ställer upp som stödjare på pistolskyttens patreon eller donerat via paypal Ni är otroligt värdefulla! Hosting av sidan och kostnader förknippade med tester är icke försumbara och ditt bidrag gör det mer rimligt att hålla sidan uppe och levande och framförallt gratis alla som läser den!


Ett års resa

Det har nu gått ett år sedan jag startade den här bloggen, som ett resultat av att jag upplevde det vara väldigt svårt att hitta aktuell och utförlig information om tävlingspistoler i kaliber 22 på nätet. Det har varit en mycket fin respons vilket har gjort mig väldigt glad och det motiverar mig att fortsätta.


Jag har nu haft anledning och möjlighet att ha kontakt med aktiva runtomkring i landet på ett sätt jag inte haft tidigare. Det har bjudit på nya spännande möten och kontakter.


2020 har varit ett knasigt år och bjudit på en hel del utmaningar när det gäller innehåll. De tankar och planer jag hade för bloggen i januari fick under våren helt ställas om på grund av Covid. Det fanns tävlingar jag skulle vilja ha bevakat och tester jag skulle vilja genomfört, men ej haft möjlighet. Saker har fått läggas åt sidan och nya alternativ har fått ta lite mer plats. En utgivningstakt på en artikel varannan vecka är vad jag funnit rimligt att klara av på egen hand och hoppas att fortsätta kunna upprätthålla under 2021.


Vad har lästs mest under 2020?


  • Två av de mest lästa artiklarna på sidan under 2020 har utan tvekan varit djupdykningarna i Feinwerkbau AW93 och Walther SSP. De har också varit mycket roliga att skriva och denna typ av artiklar är själva upprinnelsen till att bloggen finns över huvud taget. Kontakten med företagen har varit intressant och jag hoppas företagens egen bild av produkterna skapar en djupare förståelse för själva resultatet.

  • Rejäla spikar i trafik har uppstått i samband med auktionsresultaten på Walther Borg. Sammanställningarna av auktionsresultaten har skapat mycket trafik och varit väl läst. Intresset verkar stort för dessa auktioner så jag kommer att fortsätta bevaka dem under 2021.

  • Intervjuer har som en tredje kategori varit mycket väl läst. Det oavsett om det varit intervju med Marcus Nygren, Ola Elgelöf och teamet bakom Ammo Center Open.

Vad ska 2021 innehålla?


Tester och nybörjarguider kommer fortsatt vara sidans fokus. Nybörjarartiklar kommer också kompletteras och utvecklas. Tävlingsbevakning under 2021 hoppas jag att jag kan få in en del av där det känns relevant och möjligt. Jag vill gärna ge dig det innehåll just du efterfrågar, därför undrar jag vad DU vill läsa om 2021. Svara i enkätfältet nedan.Avslutningsvis vill jag återigen tacka mina stödjare på pistolskyttens patreon och paypal. Vidare vill jag rikta ett stort tack till de som har tagit mot mig och hjälpt till att svara på frågor. P-O Andersson på Ammo Center, Johan Ahlbäck och Rune på Sportec, Karl Ohlsson på Karl Ohlsson shooting sports, Tord Andersson på A-zon produkter. Volker Müller på Feinwerkbau och Sven Martini på Walter. Morgan Johansson på Ulricehamns PK, Ola Elgelöf, Marcus och Ulf Nygren, Stefan Borg, Anna och Peter Stålbrand. Tack ni som kommenterat, mailat och tagit kontakt med mig under året med frågor och feedback! Det har varit väldigt uppskattat! Jag vill runda av med ett stort tack även till familj, klubbkamraterna och vänner. Ert stöd har hjälpt mig göra denna sida möjlig!


Vi ses igen i Januari


/

Tack för att du läst denna artikel! Hoppas att den gav dig nöje! Vill du också stödja sidan så att jag kan fortsätta skriva artiklar som du kan läsa? Gör som Ulf Johansson och Tobias Linder, stöd mig gärna via patreon, pistolskyttens patreon. Alternativt en donation via paypal.


Stefan281 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

IWA 2024

Comments


bottom of page